Blog bejegyzés

Így dolgozik egy ékszerkészítő – Less be a színfalak mögé!

Egy ékszerszalonba belépve rögtön magával ragad a vitrinekben csillogó ékszerek csillogása. De azt vajon tudod, hogy mi zajlik a vitrinek mögött? Olvass tovább, fellebbentem a fátylat egy ékszerkészítő mindennapjairól!

Mit csinál egy ékszerkészítő?

Kézenfekvő, hogy ékszereket készít, de a válasz nem merül ki ennyiben. Számomra az ékszerkészítés hivatás, amit szívvel-lélekkel űzök. Harmadik generációs ékszerész család sarjaként munkámhoz szakértelem és valódi elkötelezettség párosul.

Ékszerkészítő munkám mellett pedig széles körű szolgáltatásokat is vállalok úgy, mint:

Weboldalalom minden fontos információt megtalálsz, érdemes átböngészned a leírásokat. Ha pedig bármilyen kérdés maradt benned, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot, örömmel állok rendelkezésedre

 

Kérdésem van

 

Egy profi ékszerkészítő ad valami pluszt is a kért ékszerhez – törődést és szakértelmet

Az egyedi ékszernek lelke van: ellentétben a tömeggyártás során keletkezett ékszerekkel, ezeket gondos odaadással készíti egy ékszerkészítő. Az igazi mestermunkához több évtizedes tapasztalat és aprólékos munka szükséges. Éppen ez adja hozzá azt az extrát, amit egy bármilyen ékszerboltban vásárolt katalógusdarabbal nem kapsz meg.

Munkám során ugyanúgy modern technológiájú gépeket és eszközöket veszek igénybe, ám a nagy profitorientált ékszerész cégekkel ellentétben ezeket nem a kézzel való munka helyettesítésére, hanem annak tökéletesítésére használom. Ékszereim így egytől egyig két kezem munkáját dicsérik, minden egyes részletüket magam tervezem és készítem el.

Így lehetsz biztos benne, hogy a tőlem vásárolt ékszer nem fog veled szembe jönni az utcán, de nem fog rád mosolyogni az ékszerszalonok kínálatában sem. Sőt, saját terveiddel is felkereshetsz!

Fordulj hozzám egyedi ékszerkészítéssel kapcsolatban!

Te megálmodod, én elkészítem – legalábbis röviden így írnám le a folyamatot. De természetesen ennél többről van szó: az általad összegyűjtött inspirációs képek alapján részletekbe menően beszéljük át a vágyott ékszert. A megbeszélteket látványterven is megmutatom, hogy el tudd képzelni, milyen lesz majd, amikor kézhez veszed.

Tapasztalt ékszerkészítőként pedig garanciát is vállalok a munkámra: abban az esetben, ha a kész ékszer nem pont olyan, mint amit előre megbeszéltünk, díjmentesen vállalom a javítását. Ezzel tudom garantálni, hogy az átvett darab tökéletesen passzoljon viselőjéhez – akár ajándékba, akár magadnak szánod. Nem csupán egy ékszer veszel át tehát, de egy személyiségében és megjelenésében is a viselőjét tükröző darabot.

Ajánlatkérés