Blog bejegyzés

A lánykérés nagy kérdései: Miért jobb egy egyedi eljegyzési gyűrű?

Egy fiatal életében mindig óriási stressz a lánykérés, pedig mire idáig eljutnak, feltehetően nem azon aggódik, hogy szíve választottja igent mondjon. A feszültség sokkal inkább abból ered, hogy szeretné, ha tökéletesre sikeredne a különleges alkalom. Egy különleges és egyedi eljegyzési gyűrű már magában sikert jelent, cikkünkben ezért emellett érvelünk!

Mire számíthatsz, ha szalonban választasz gyűrűt?

A szalonokban kapható gyűrűk mellett a legnyomósabb érv az alacsonyabb ár szokott lenni. Azonban az érem másik oldala, hogy ezeknél a daraboknál az eladhatóság a cél, tehát olcsón próbálnak minél nagyobbnak tűnni. Ez viszont a minőség kárára megy, sok esetben kikönnyített gyűrűket találhatsz, amik gyűrűsíne belül homorú.

A probléma ezzel egyrészt, hogy az amúgy is kevés anyag miatt a gyűrű mérete nem lesz állítható, másrészt pedig, hogy hosszú távon – már pedig az eljegyzési gyűrűvel remélhetőleg hosszú távra terveztek – eldeformálódhat.
Mellettük szól az is, hogy általában van lehetőség cserére, ha nem jönne be a választás. Egy gyűrű azonban sokkal többről szól, mint külsőségekről: ez jelképezi kettőtöket, és az utat, amit együtt fogtok megtenni.

Ezt pedig legszebben egy különleges, egyedi eljegyzési gyűrűvel tudod kifejezni

Újdonsült menyasszonyod az első pillantásra tudni fogja, hogy az ékszerdobozban rejlő kis darab minden egyes elemében csak neki készült. Ez olyan hozzáadott értéket ad, amire egyetlen bolti ékszer sem lenne képes.
Arról nem beszélve, hogy biztosan tudhatjátok, hogy az ujján lévő darab soha nem fog szembe jönni az utcán, kedvesed így büszkén mutogathatja a barátoknak, rokonoknak.

Az egyediség és különleges külső pedig páratlan minőséggel is párosul, ami céljának megfelelően életetek végéig kitart. Miután pedig tudom, hogy milyen gondot szokott okozni a megfelelő méret eltalálása a fiataloknak, ingyenesen vállalom, hogy szükség esetén szűkítem vagy tágítom az ékszert.

Hogyan kezdj neki a tervezésének?

Talán a legegyszerűbb, ha kedvesed egy megbízható és jól stílusérzékkel megáldott barátjához, barátnőjéhez fordulsz. Válogassatok össze néhány képet az internetről, amiből már körvonalazódik, hogy milyen gyűrűről lenne szó, azután beszéljük át személyesen is az igényeket.

A szakmai kérdések miatt sem kell aggódnod, segítségedre leszek abban, hogy milyen anyagot, vastagságot és köveket érdemes választanod. A látványterv véglegesítése után pedig megkezdődik a munka, és néhány héten belül kezedbe kaphatod az egyedi eljegyzési gyűrűt, amivel büszkén állhatsz – vagyis térdelhetsz – párod elé.

Vedd is fel velem a kapcsolatot, és közösen megálmodjuk a gyűrűt, amivel életed egyik legfontosabb pillanatát méltó módon kísérheted!

Ajánlatkérés