Blog bejegyzés

Egyedi arany nyaklánc – Tervezzük meg együtt a legszebb ajándékot

A hölgyek szeretnek ékszert kapni, a férfiak pedig előszeretettel veszik őket ajándékba. Pont. Ékszert ajándékozni valóban bárki tud, de ha szeretnéd megmutatni szerettednek, hogy igazán törődsz vele annyira, hogy időt és energiát áldozz rá, lepd meg személyre szabott ékszerrel! Cikkünkben bemutatjuk, hogyan tervezhetsz egyedi arany nyakláncot, amivel garantáltan fülig érő mosolyt csalhatsz szeretted arcára.

Ezeket gondold át az arany nyaklánc tervezés során

Egy egyedi arany nyaklánc szépsége leginkább abban rejlik, hogy tökéletesen szeretted stílusára tudod alakítani. Mindent te szabhatsz meg: a lánc vastagságát, fazonját, a díszítést. Menjünk is bele kicsit alaposabban: milyen típusokban gondolkozhatsz? A leggyakoribb nyakláncfajtákat megnézheted az alábbi képen.

Nézzük a választékot az anyagok terén is. Első körben azt kell eldöntened, hogy milyen színű arany nyakláncot szeretnél: hagyományos sárga aranyat, fehéraranyat vagy rosé aranyat? Ezen belül a finomság is kérdés: választhatsz 14 vagy 18 karátos aranyat is. Utóbbiról tudnod kell, hogy a belőle készült nyaklánc nagyon puha lesz, mindennapos használatra inkább a 14 karátos arany ajánlott strapabírósága miatt.

Végül pedig azon is gondolkodj, hogy szeretnéd-e díszítéssel, drágakővel vagy gravírozással még egyedibbé tenni. Ezeket természetesen együtt is mind átbeszéljük, hogy biztosan olyan mutatós és időtálló ékszer készüljön, amit jó szívvel adsz át szerettednek.

Mire számíthatsz, ha velem készítteted el az arany nyakláncot?

A legfontosabb, hogy pontosan olyan lesz, mint amilyennek megálmodtad! Elképzeléseidet először részletesen átbeszéljük, legjobb, ha inspirációs képeket is össze gyűjtesz. Ezután elkészítem a látványtervet, amit szintén közösen finomítunk tökéletesre. Végül pedig kezdődhet a kétkezi munka is, vágyott ékszered várhatóan 6-8 hét alatt készül majd el.

Ráadás: saját készítésű ékszereimre minden esetben garanciát vállalok. Ha az elkészült nyaklánc átvételekor úgy érzed, hogy valamiben nem felel meg annak, amit előtte megbeszéltünk, díjmentesen, sőt, soron kívül alakítom át.

Ha maradtak még benned további kérdések, olvasd el korábbi cikkemet is, amiben részletesen írtam az egyedi ékszerkészítés menetéről. Ha pedig szeretnéd meglepni szeretted – vagy akár önmagad – egy mesés arany nyaklánccal, vedd fel velem a kapcsolatot!

Ajánlatkérés